Om oss

Lofoten Elektro AS er en av de største elektroentreprenørne i Lofoten. 


Vi har tre avdelinger spredt i hele Lofoten; På Leknes, Ramberg og i Svolvær som leverer produkter og tjenester innen det offentlige og private. 


 Våre tjenester leveres til alt av kundegrupper innenfor næringslivet, industrimarkedet, maritime fartøy og anlegg, samt privatmarkedet. Elektrobedriften leverer produkter og tjenester som omfatter: Elektroinstallasjon, alarm- og sikkerhets-anlegg, automasjon, telekommunikasjon og maritim elektro/ elektronikk. Lofoten Elektro AS tilbyr også skipsinstallasjon. 


Vår entreprenørvirksomhet er allsidig og omfatter både prosjekter fra renovering, ombygging, service, nyinstallasjoner til nøkkelferdige prosjekter og installasjoner. 
Våre verdier

Lofoten Elektro har sterk tradisjon for å ha trygghet i alle ledd, men vi har også andre verdier som er godt implementert i vårt arbeid.fas fa-check

Profesjonalitet

Profesjonalitet i alt vi gjør, fordi yrkesstolthet er vår fremste styrke

fas fa-check

Tillit

På basis av integritet og faglig dyktighet ønsker vi å skape gode relasjoner til kollegaer og kunder

fas fa-check

Respekt

Vi er vennlige, åpne og viser toleranse for kollegaer og kunders ulikheter 


Historikk

Kabelvåg Elektro AS ble etablert av Arne Orø og Roald Nilsen i 1972. 


Dette skjedde etter at Kabelvåg Installasjonsforretning la ned sin virksomhet. 


Fra starten og frem til 1989 holdt bedriften til i gamle Katinka Silsandgården i Kabelvåg. Det hadde lenge vært planer om å bygge ut de gamle lokalene, men da det dukket opp et tilbud om lokaliteter i et planlagt industribygg i Osan ble dette alternativet valgt. Etter et kort opphold i Svolvær flyttet Kabelvåg Elektro AS inn i nye lokaler i Osan i januar 1990. 


I 1989 ble Kabelvåg Elektro AS utvidet til også å omfatte skipsinstallasjoner. Dette skjedde ved at installasjonsbedriften Ing. Fred Danielsen la ned sin virksomhet, og montørene fikk da tilbud om fast ansettelse i Kabelvåg Elektro AS. Utvidelsen førte til en fordobling av antall ansatte i bedriften. Dermed var kompetansen og markede utvidet fra landbasert virksomhet til også å omfatte maritime installasjoner. 


I 2005 kjøpte Kabelvåg Elektro AS opp Leknes Installasjon AS. Etter noen år i de gamle lokalene i Storgata, kjøpte vi «gamle Hobbysenteret» i Valsetveien 1. Etter en større ombygging flyttet vi i 2010 inn i moderne lokaler. 40 år etter oppstarten, i 2012, ble Nordkontakt deleier i bedriften. Vi er nå en del av et større fagmiljø, og kan levere det meste, også innen automasjon og tele- datacom. 


I 2015 skiftet både Kabelvåg Elektro og Leknes Installasjon navn til et passende for begge firmaer, Lofoten Elektro AS. 

Velg oss som din partner

.


Kontakt oss

Vennligst fyll ut hele skjema og send inn.
Vennligst fyll ut hele skjema og send inn.

Lofoten Elektro AS | Org. nr. 925191086 | Tlf. 76 06 66 30 | post@lofotenelektro.no| Personvernerklæring