Om oss

Lofoten Elektro

Lofoten Elektro AS er en elektroentreprenør som leverer produkter og tjenester til offentlig og privat næringsliv, industri og til privatmarkedet.

Firmaet leverer produkter og tjenester som omfatter: Elektroinstallasjon, alarm- og sikkerhets-anlegg, automasjon, telecom og maritim elektro/ elektronikk.

Lofoten Elektro AS tilbyr også skipsinstallasjon. Vår entreprenørvirksomhet er allsidig og omfatter både prosjekter fra renovering, ombygging, service, nyinstallasjoner til nøkkelferdige prosjekter og installasjoner. Lofoten Elektro AS har i dag 80 ansatte.

Litt historikk

Kabelvåg Elektro AS ble etablert av Arne Orø og Roald Nilsen i 1972. Dette skjedde etter at Kabelvåg Installasjonsforretning la ned sin virksomhet.

Fra starten og frem til 1989 holdt bedriften til i gamle Katinka Silsandgården i Kabelvåg. Det hadde lenge vært planer om å bygge ut de gamle lokalene, men da det dukket opp et tilbud om lokaliteter i et planlagt industribygg i Osan ble dette alternativet valgt. Etter et kort opphold i Svolvær flyttet Kabelvåg Elektro AS inn i nye lokaler i Osan i januar 1990.

I 1989 ble Kabelvåg Elektro AS utvidet til også å omfatte skipsinstallasjoner. Dette skjedde ved at installasjonsbedriften Ing. Fred Danielsen la ned sin virksomhet, og montørene fikk da tilbud om fast ansettelse i Kabelvåg Elektro AS. Utvidelsen førte til en fordobling av antall ansatte i bedriften. Dermed var kompetansen og markede utvidet fra landbasert virksomhet til også å omfatte maritime installasjoner.

I 2005 kjøpte Kabelvåg Elektro AS opp Leknes Installasjon AS. Etter noen år i de gamle lokalene i Storgata, kjøpte vi «gamle Hobbysenteret» i Valsetveien 1. Etter en større ombygging flyttet vi i 2010 inn i moderne lokaler. 40 år etter oppstarten, i 2012, ble Nordkontakt deleier i bedriften. Vi er nå en del av et større fagmiljø, og kan levere det meste, også innen automasjon og tele- datacom.

I 2015 skiftet både Kabelvåg Elektro og Leknes Installasjon navn til et passende for begge firmaer, Lofoten Elektro AS.

Lofoten Elektro AS | Org. nr. 925191086 | Tlf. 76 06 66 30 | post@lofotenelektro.no| Personvernerklæring